Ceturtdienas – 29. augusta dienas horoskops

Piedāvājam Jums izlasīt horoskopu katrai zodiaka zīmei uz 29. augustu! Horoskopu lasiet turpinājumā!

Auns

Šodien tev ir svarīgi ņemt vērā citu cilvēku viedokli un ieklausīties tajos. Tavs savtīgums var radīt problēmas un sabojāt svarīgas attiecības. Uzkrātais nogurums darīs savu: tev būs grūti saglabāt augstu veiktspēju vai koncentrēties uz kādas problēmas risināšanu.

Vērsis

Pievērs uzmanību saviem mīļajiem: dažiem no viņiem ir nepieciešams tavs atbalsts. Darbs domubiedru komandā būs visefektīvākais. Ja esi viens, pastāv iespēja satikt kādu darbā un uzsākt attiecības. Pēcpusdienā esi piesardzīgs: var tikt pazaudētas personīgās mantas.

Dvīņi

Piemērota diena izglītības procesam, jaunas informācijas apguvei. Šobrīd tu skaidri redzi cilvēkiem cauri un vari ātri atpazīt maldināšanu. Biznesa sarunas vislabāk ieplānot pēcpusdienā. Pastāv iespēja atjaunot izjukušās attiecības.

Vēzis

Tava aktivitāte un pārliecība palīdzēs atrisināt daudzus svarīgus jautājumus un gūt panākumus. Izmanto savu iepriekšējo pieredzi, lai izvairītos no kļūdām. Pēc pusdienām gribēsi kaut ko īpašu, taču zvaigznes iesaka būt uzmanīgam, neļaujies kārdinājumiem un esi apdomīgāks.

Lauva

Šodien tu būsi pašpārliecināts un neuzmanīgs, kas var novest pie nopietnām kļūdām. Ieklausies profesionālu cilvēku padomos: tas nāks tev par labu. Vakarā ir labi doties uz ballīti vai kādu oficiālu pasākumu. Nākotnē noderēs jaunas iepazīšanās.

Jaunava

Tavs šarms ir visaugstākajā līmenī. Šodien tev ir viegli apburt jebkuru, satikt īstos cilvēkus un nodibināt profesionālus kontaktus. Kāda negaidīta tikšanās iepriecinās, iespējama patīkama saruna, interesants ielūgums. Šodien saņemtās ziņas būs svarīgas.

Horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lappusē!