Trešdienas – 28. augusta dienas horoskops katrai zodiaka zīmei

Piedāvājam Jums izlasīt trešdienas – 28. augusta dienas prognozi! Prognozi lasiet turpinājumā!

Auns

Esi laipnāks un draudzīgāks pret cilvēkiem, no kuriem ir atkarīga tava karjera vai profesionālais stāvoklis. Dienas pirmā puse būs mierīga, bet pēcpusdienā emocionālais līmenis paaugstināsies, un vajadzēs vairāk kontrolēt savus vārdus un rīcību.

Vērsis

No rīta dod priekšroku mazām patīkamām lietām, pamazām ieej darba ritmā. Svarīgus un atbildīgus jautājumus labāk risināt dienas pirmajā pusē, jo vakarā tev kļūs grūtāk koncentrēties darbam un pieņemt racionālus lēmumus. Šodien tava veselība var pasliktināties.

Dvīņi

Patīkams un mierīgs rīts palīdzēs tev sagatavoties aktīvam un auglīgam darbam. Nesteidzies, biežāk komunicē par interesantām tēmām, pielāgojies sarunu biedram. Dienas beigās var rasties dažas finansiālas problēmas, un tu vari justies noguris.

Vēzis

Dienas laikā tev var pasliktināties garastāvoklis, parādīsies aizdomīgums un pārmērīga nervozitāte. Mēģini savaldīt sevi, neiesaisties strīdos, pavadi vairāk laika vienatnē. Atliec malā jaunus uzdevumus, īpaši, ja tie jārisina komandā.

Lauva

Ieplāno svarīgus uzdevumus vai sanāksmes rīta pusē. Tad tev ir lielākas iespējas atrisināt problēmu sev par labu un uzturēt labas attiecības ar kolēģiem. Vakarā tevi var pārņemt nepatīkamas atmiņas vai atgriezties pagātnes skumjas. Mēģini sazināties par patīkamām un interesantām tēmām.

Jaunava

Finanšu jautājumus labāk risināt dienas pirmajā pusē. Plānojot šo dienu, ņem vērā iespējamās nepatikšanas un kavēšanos, kā arī izveido rezerves plānu. Dienas laikā komunikācija kļūs grūtāka, pieaugs emocionālais fons. Vakarā paredzētos braucienus labāk pārplānot.

Horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lappusē!