Nedēļas horoskops. Ko sagaidīt katrai zodiaka zīmei no 13. līdz 19. maijam

Maija sākums mums solīja interesantus notikumus un perspektīvas, par ko sīkāk stāsta ezotēriķe Adelīna Paņina. Šajā rakstā uzzināsim ko sagaidīt katrai zodiaka zīmei nedēļā no 13. līdz 19. maijam.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)


Aunam šonedēļ galvenā būs aktivitāte un iniciatīva. Ja aprīļa beigās gaidījāt kādu īpašu cilvēku, tad trešdiena būs īstais laiks drosmīgai rīcībai. Apņēmība un iniciatīva dos patīkamus rezultātus gan personīgajā, gan profesionālajā jomā.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)


Vērsim nedēļa sāksies ar saspringtu situāciju, kas prasīs uzmanību un risinājumus. Neesiet šaubu pārņemts un nesatraucieties par sīkumiem. Lūdziet padomu mīļajiem vai pieredzējušiem cilvēkiem – tas palīdzēs objektīvi redzēt situāciju un atrast izeju.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)


Dvīņiem nedēļa var būt saspringta darbā konfliktu un spiediena dēļ. Ir svarīgi saglabāt mieru un diplomātisku attieksmi, īpaši attiecībās ar kolēģiem. Sazinieties ar draugiem, lai saņemtu atbalstu, lai izvairītos no nevajadzīga stresa un uzturētu labas attiecības sev apkārt.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)


Vēzis šonedēļ liek uzsvaru uz finansēm un komunikāciju. Neskatoties uz bažām par naudu, nepalaidiet garām iespēju iepazīties ar jauniem cilvēkiem un romantiku. Pozitīvi notikumi var kompensēt jebkādas finansiālas nepatikšanas.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)


Lauvām jābūt uzmanīgām savos vārdos un rīcībā, īpaši attiecībā uz jūtīgiem cilvēkiem. Tomēr romantiski pārsteigumi un negaidītas tikšanās var pievienot jūsu dzīvei spilgtus mirkļus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)


Jaunavām Venēras ietekmes dēļ valda romantikas un kaislības atmosfēra. Iegrimsti romantiskos piedzīvojumos, taču neaizmirsti arī palīdzēt un atbalstīt citus, kas nesīs jaunas alianses un draudzību.

Nedēļas horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lappusē!