Atklāts kā Jūsu dzimšanas laiks ietekmē raksturu un likteni!

Patiesībā laiks, cikos Jūs piedzimāt, daudz ko nosaka par Jums kā personību un ne tikai.. Vai zinājāt? Ja nē, tad lasiet rakstu un uzziniet daudz ko vairāk par savu dzimšanas laiku! Cikos Jūs piedzimāt? Rakstu lasiet turpinājumā!

Laiks, cikos jūs piedzimāt, bieži nosaka galvenās rakstura īpašības, uzvedību, personīgās izvēles un daudz ko citu.

Ar numeroloģijas palīdzību katrs var uzzināt, kāda planēta ietekmē konkrētā diennakts laikā dzimušo.

Katrai planētai visspēcīgākā ietekme ir noteiktā diennakts laikā. Numerologi dala diennakti divu stundu periodos, un tieši šādos intervālos konkrētā planēta īpaši ietekmē dzimušā raksturu.

24:00 — 02:00, planēta Merkūrs


Cilvēki, kuri dzimuši šajā laika sprīdī, ir ziņkārīgi. Tas bieži palīdz tikt galā ar grūtiem jautājumiem darbā vai mācībās, bet arī ievērojami bojā dzīvi apkārtējiem. Ziņkārīgie, kas dzimuši no 12 līdz 2 naktī, var diezgan pamatīgi pabojāt attiecības ar tuvākajiem, bet, pateicoties dabas dotajam sabiedriskumam un aktivitātei, spēj nedaudz izlīdzināt nepatīkamo iespaidu par cilvēku, kurš “bāž savu degunu” citu lietās.

02:00 – 04:00, planēta Venēra


Numerologi sliecas domāt, ka šajā laikā dzimušo raksturā ir pārāk daudz darba mīlestības. Šie cilvēki neapstājas grūtību priekšā, un, ja mērķis ir nosprausts, viņi to sasniegs pat par savas veselības cenu. Arī personīgajās attiecībās raduši panākt savu, un ar retiem izņēmumiem viņu izvēlētais partneris būs pakļauts pastāvīgai ietekmei un uzmanībai. Tomēr pārmērīgs privātīpašnieciskums bieži traucē izveidot stipru pāri dēļ vēlmes visu darīt pēc sava prāta un atteikšanās iziet uz kompromisiem.

04:00 – 06:00, planēta Marss


Dzimušajiem šajā laika sprīdī Marss ir devis spēcīgu raksturu. Viņi vienmēr cenšas ieņemt līdera pozīcijas un nepieņem ne mazāko mājienu savas brīvības ierobežošanai. Šo cilvēku aktivitātei vienmēr ir precīzs mērķis, uz kuru viņi iet, neskatoties uz grūtībām. Tiešums bieži viņiem traucē personiskajās attiecībās, jo Marsa cilvēki ir raduši visu patiesību izteikt tieši sejā.

06:00 – 08:00, planēta Neptūns


Cilvēki, dzimušie šajās rīta stundās, atšķiras ar smalku dvēseli. Viņi ir jūtīgi un ievainojami, bieži noslēdzas sevī un nodarbojas ar “rakāšanos” sevī. Neptūns ir piešķīris šiem cilvēkiem bagātu fantāziju, aiz kuras viņi paslēpjas no pārāk bargās pasaules. Ir radoši apdāvināti, bieži gūst panākumus mākslā, taču viņiem ir grūtības izveidot ģimeni iedomāto ideālu dēļ, kuri stipri atšķiras no realitātes.

08:00 – 10:00, planēta Urāns


Urāna paspārnē dzimušo cilvēku īpašā rakstura iezīme ir gatavība palīdzēt citiem. Viņiem piemīt harizma, pie viņiem tiecas pēc padoma un palīdzības. Viņu aicinājums ir ķermeņa un gara dziedināšana. Tādi cilvēki ir sabiedrībā neaizvietojami un vienmēr gatavi izlīdzēt, uzklausīt, palīdzēt vārdos un darbos. Viņi var būt lieliski skolotāji, kas apgaismo un iemāca dzīves gudrības.

Par pārējiem laika posmiem lasiet turpinājumā!

Turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!