Aiziet neatskatoties. Par kurām horoskopa zīmēm to var teikt?

Kāds vispusīgi argumentē savus centienus pārtraukt romānu, cits speciāli sarīko skandālu, lai aizietu skaļi un zīmīgi, bet kāds cits vienkārši izgaist plašajās tālēs, nesniedzot nekādus paskaidrojumus. Ir arī tādi, kuri paši neaiziet, bet turas pie attiecībām līdz pēdējam, kamēr partneris nepieliek punktu. Lielā mērā tas atkarīgs no piederības tai vai citai zodiaka zīmei.

Auns (21.marts — 20.aprīlis)
Auni no apnikušajiem mīļākajiem šķiras izlēmīgi. Viņi skaļi un skaidri paziņo par saviem nodomiem un uz visiem laikiem izsvītro bijušos partnerus no savas dzīves. Ja šīs zīmes pārstāvis nogurst no sava mīļotā, zaudē par viņu interesi, pārstāj viņu gribēt, tad neredz jēgu tērēt viņam savu laiku. Tieši tāpēc Auni reti paliek draudzīgās attiecībās ar tiem, ar kuriem pārgulējuši un satikušies. Viņus nesaista pagātne, viņi ir vērsti uz nākotni un nevelk līdzi to, kas sevi ir izsmēlis.

Vērsis (21.aprīlis – 20.maijs)
Vērši attiecības izbeidz diezgan taktiski. Viņi neaiziet uzreiz, bet sāk pakāpeniski attālināties – retāk zvana un atbild uz zvaniem, cenšas nepieļaut intīmu tuvību, pārstāj aicināt partnerus sev līdzi uz dažādiem pasākumiem un ciemos pie radiniekiem.

Dvīņi (21.maijs – 21.jūnijs)
Dvīņi sarauj attiecības ar skaļu skandālu, apsūdzībām, pretenzijām. Viņi aplej apnikušos mīļākos ar netīrumiem, atceras visu negatīvo, kas noticis mīlas sakara laikā. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti nepatīk justies vainīgiem, tāpēc galīgo sarunu par šķiršanos veido tādā veidā, lai pārliecinātu sevi un viņu pamesto cilvēku, ka viņš pats visu sabojājis un ka viņš ticis paciests, cik ilgi varēts, taču turpmākām attiecībām vairs nav spēka.

Par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajās lappusēs!