Uzzini, kurā jomā tava zodiaka zīme izceļas visvairāk! Horoskops pārākajā pakāpē

Visspēcīgākā zodiaka zīme

Katrs cilvēks ir pilnīgi unikāls, mums visiem ir savas domas, vēlmes un sapņi. Un to visu, kā uzskata astrologi, “regulē” planētas. Viņi arī izveidojuši reitingu, kurā noteikts, ar ko katra zodiaka zīme izceļas uz pārējo fona. Pie tam īpaši uzsvērts, ka katra kaut kādā ziņā ir īpašāka nekā pārējās. Pēc astrologu domām, pati spēcīgākā horoskopa zīme ir Zivis. Izklausās samērā dīvaini, jo visur taču teikts, ka Zivis ir jūtīga un sentimentāla zīme. No kurienes tad spēks? Izrādās, Zivīm ir ļoti daudz iekšējo resursu, kādu nav citās zīmēs dzimušajiem. Un, piemēram, ambiciozie un neatlaidīgie Auni un Mežāži cieš sakāvi, Zivis joprojām tur fronti. Var teikt, ka Zivis liecas, bet nelūzt.

Visseksuālākā zodiaka zīme

Pati seksuālākā horoskopa zīme ir Auns. Šajā zīmē dzimušie ir enerģiski, pievilcīgi, kaislīgi un aktīvi. Mīlas lietās viņiem nav līdzinieku. Auni piesaista uzmanību, pateicoties savai harismai un iekšējai ārējai pievilcībai.

Visviltīgākā zodiaka zīme

Visviltīgākā zodiaka zīme ir Skorpions. Ja šī zvaigznāja pārstāvji sāk atriebības gājienus, viņus nekas neapturēs. Viņi liek lietā visizsmalcinātākās metodes, tāpēc neko pierādīt un pieķert nav iespējams. Skorpioni ir paši ļaunpieminīgākie un bīstamākie ienaidnieki.

Visuzticamākā zodiaka zīme

Par visuzticamāko horoskopa zīmi uzskata Jaunavu. Šī zvaigznāja cilvēki tiecas atrast vienu partneri visai dzīvei un uzmanīgi izturas pret otro pusīti. Kad viņi kādu izraudzījušies, var pilnīgi droši teikt, ka nekad to nekrāps.

Visdaiļākā zodiaka zīme

Ārēji pievilcīgākā zodiaka zīme ir Strēlnieks. Šai zīmē dzimušie ir ļoti harmoniski veidoti, tāpēc viņiem ir visas tiesības sevi uzskatīt par visskaistākajiem horoskopa pārstāvjiem. Turklāt viņi vienmēr rūpīgi seko savai ārienei, kas vēl vairāk uzsver skaistumu un pievilcīgumu.

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!