4 Zodiaka zīmes, kuras māk dzīvot te un tagad

Visā pasaulē cilvēki visvairāk raizējas par rītdienu, proti, par nākotni, bet ir arī tādi, kuri prot izbaudīt mirkli šeit un tagad. Astrologi nosauc, kuri tie ir!

AUNS

Auns ir viena no spontānākajām un impulsīvākajām Zodiaka zīmēm, kas nekad nekavējas pagātnē un cenšas neatkārtot pagātnes kļūdas. Auni arī nedzīvo nākotnē, cerot, ka rīt būs labāk nekā šodien. Auns dzīvo tagadnē un izbauda katru sekundi no tās.

Auns lielāko daļu savu lēmumu pieņem, pamatojoties uz to, ko jūt tajā brīdī. Auni dzīvo te un tagad, un tāpēc vienmēr ir aizraujoši būt kopā ar viņu – neviens nezina, ko viņš darīs tālāk.

LAUVA

Lauva ir ārkārtīgi drosmīga un kaislīga Zodiaka zīme. Pāri visam Lauvas uzskata, ka nav vērts palikt tagadnē, jo viņa enerģija izpaužas tagadnes mirklī – katrā sirdspukstā. Viņš labāk nekā jebkurš cits zina, ka viss var mainīties vienā mirklī, tāpēc viņi dara to to, ko no sirds visvairāk vēlas.

Neatkarīgi no tā, vai Lauvas to darāt apzināti vai nē, viņi ir cilvēki, kuri iedvesmo un dod spēku ikvienam, kas šķērso viņu ceļu. 

Par pārējām divām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lappusē!