Ģimene adoptēja mazuli bez rokām un kājām, un šodien viņš jau dodas uz skolu

Bērna smaids runā vairāk par citiem vārdiem. Un bērnunamā viņam būtu bēdīga nākotne.. 🙁

Mazais Vanečka tika pamests dzemdību namā. Puika piedzima bez abām kājām, un viena viņa roka bija īsa un nebija attīstīta..

No pusotra mēneša Vanečka dzīvoja bērnu namā. Vairākas reizes mazulis piedalījās programmā “Gribu ģimeni”, taču nebija neviena, kas gribētu viņu adoptēt. Bērni ar īpašām vajadzībām netiek adoptēti bieži, un Vaņas gadījumā praktiski nebija cerību, ka zēns atradīs adoptētājus.

Tomēr notika kas tāds, ko neviens nebija gaidījis. Zēnu vēlējās adoptēt kāds amerikāņu pāris. Melānija un Džejs Brederiks mazuli ieraudzīja internetā un burtiski viņā iemīlējās.. Pāris bija pārsteigts, ka Vanečka vienmēr paliek dzīvespriecīgs un nemitīgi smaida, lai gan katra kustība mazulim ir grūta.

Zēnam paveicās, ka viņš atrada ģimeni, kas patiešām kļuva par viņu pašu..

Vaņa mācās visparastākajā skolā un “iet” vārda tiešā nozīmē. Zēns izmanto mehāniskās protēzes, kas ļauj viņam pat sportot īpašā grupā. Vaņam patīk basketbols un beisbols, viņš pat spējis izcīnīt vairākas medaļas sacensībās starp bērniem invalīdiem.

Vaņam augot tiek mainītas protēzes, un, kad zēns paaugsies, viņš varēs izmantot progresīvākas robotizētas protēzes, kuras no pirmā acu uzmetiena ir pat grūti atšķirt no īstām ekstremitātēm. Bet, protams, pats galvenais, lai puika ģimenē justos mīlēts, par ko jau runā viņa priecīgais smaids.

VIDEO:

P.S. Dalieties ar savu viedokli komentāros.