Mīlas rotaļu horoskops sievietēm, jeb kā savaldzināt jebkuru vīrieti?

Auns. Auni dievina dinamisku un kaislīgu seksu ar pretošanās elementiem. Tādējādi viņu labākais sekss ir pēc grandioziem strīdiem ar otru pusīti. Tad, kad auni ir ”uzvilkti” tie paliek īpaši jūtīgi. Auna erogēnās zonas ir galva un ausis. Tie ”kūst” no maigiem pieskārieniem asu ļipiņām un muļķībām, kas tiek čukstētas ausī. Ne mazāk uzbudinoša priekš auniem ir viegla galvas masāža. Aunu pilnīgi noteikti var dēvēt par ”skūpstīšanās ekspertiem”, tie dod priekšroku dziļiem un uzstājīgiem skūpstiem, no kuriem ari paši zaudē galvu, dažkārt tā krietni saīsinot priekšspēlei atvēlēto laiku.

Vērsis. Jūtīgajiem vēršiem piemīt lieliska īpašība- izbaudīt baudu. Steiga, priekš viņiem, tā ir erotikas slepkava, tāpēc vērša labākais partneris ir- pacietīgs partneris. Vērša erogēnās zonas ir deguns un lūpas, kas reaģē pat uz maigākajiem pieskārieniem. Bet ja vērsis ir noskaņojies kaislei, tad viss viņa ķermenis pārtop par vienu lielu erogēno zonu. Vērši dievina masāžu, sevišķi- erotisko ar aromātiskajām eļļām.

Dvīnis. Šīs zīmes pārstāvjiem galveno lomu dzīvē spēlē dažādība. Dvīņi ir ziņkārīgi un ar lielāko prieku izmēģina visu jauno- šī īpašība attiecās arī uz gultas priekiem. Galvenais noteikumu- nekādas rutīnas un vienveidības, citādi Dvīnis ātri vien pazudīs no jūsu gultas. Bet neskatoties uz to vīrieti- dvīni ir grūti nodēvēt par mačo. Viņiem flirts un savaldzināšana liekas daudz interesantāks process nekā paši ķermeņa prieki. Ja jūs vēlaties savaldzināt Dvīni, tad pēc iespējas biežāk pieskarieties viņa rokām un krūtīm, īpašu uzmanību veltot pirkstiem un …padusēm. Dvīnis- tas ir tieši tas vīrietis, kuram nav pretenziju pret parunāšanu gultā. Viņš novērtēs jūsu ”karstos” komentārus procesa laikā.

Par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajās lappusēs!