Tagad vari uzzināt ko nozīmē Tavs telefona numurs; numeroloģija

Jūs noteikti līdz šim nezinājāt, ka pēc Jūsu telefona numura var daudz ko pateikt? Tagad ziniet! Ja interesē, lasiet rakstu! Raksts turpinājumā!

Kā uzzināt īpašo skaitli?

Saskaņā ar numeroloģiju skaitļi ietekmē ne tikai cilvēka raksturu, bet arī visu ap mums notiekošo. Varbūt tieši tavs tālruņa numurs palīdzējis gūt sekmes dažādās dzīves jomās? Ja gatavojies iegādāties jaunu numuru un esi viens no šīs senās mācības piekritējiem, tāpat vērts ieskatīties numerologu izveidotajā sarakstā. Lai noteiktu sava tālruņa numeroloģisko skaitli, saskaiti visus tā ciparus kopā tā, lai iegūtu viencipara skaitli (piemērs: 2955955, numeroloģiskais skaitlis ir 2+9+5+5+9+5+6=41, 4+1=5. Iegūtajam skaitlim tātad ir īpaša nozīme!

Vieninieks – enerģijai un ietekmei

Vieninieks ir spēcīgs skaitlis, kas palielina enerģiju un palīdz ietekmēt apkārtējos. Bet esi uzmanīgas, pārāk nepaļaujies uz laimīgu sagadīšanos. Šis skaitlis ir ļoti piemērots uzņēmējiem un karjeras cilvēkiem, bet ne pats labākais tiem, kuri meklē mīlestību.

Divnieks – romantikai un jūtām

Divnieks ir romantisks skaitlis, kas lieliski der tiem, kuri vēlas padarīt skaistāku savu jūtu dzīvi. Šis skaitlis atbild par tādām īpašībām kā laipnība, diplomātiskums, takts, sadarbība. Tas labi der spēcīgiem cilvēkiem ar savu viedokli, kā arī tiem, kuru darbs saistīts ar pārdošanu.

Trijnieks – radošumam

Skaitlis “3” saistīts ar radošumu un priecīgām izpausmēm, tāpēc tas ir piemērots māksliniekiem, mūziķiem un jauniešiem. Tas iedvesmo, piešķir oriģinalitāti un popularitāti. Šādu skaitli varētu izvēlēties rakstnieks vai jebkurš cits, kura darbā ir daudz jāstrādā ar tekstiem. Tomēr, ja esi ambiciozs un gribi sasniegt mērķus jebkuriem līdzekļiem, izvēlies citu skaitli.

Par pārējiem cipariem lasiet nākamajā lappusē!