Horoskops visām Zodiaka zīmēm no 14. līdz 20. augustam

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 14. līdz 20. augustam.

AUNS

Ir iespējas spoži izpaust savas līdera dotības – daudz enerģijas, mērķtiecīga rīcība, prasme pārliecinoši pasniegt idejas un pierādīt to dzīvotspēju. Tikai patlaban jāpaļaujas pašam uz saviem spēkiem, jo kāds no darījumu partneriem vai kolēģiem var bārstīt solījumus, kas aizlido un izčib kā sausas lapas vējā. Darbā vēlēsies saukt visus pie kārtības, jo – kā gan citādi?! Ja esi daudz strādājis, tad vajag sevi palutināt ar to, ko sirds kāro: skaistām lietām, labu grāmatu, kultūras pasākumu vai ceļojumu. Personīgo budžetu pirms tam gan rūpīgi izvērtē. Dažādi nopietni jautājumi risināmi privātajā dzīvē.

VĒRSIS

Gribas kaut ko lielu, skaistu un daudz! Šonedēļ piesardzība un rāmi lēnīgā konservatīvā pieeja var palikt otrajā plānā: ja sākt jaunu projektu – tad miljonus vērtu; ja pirkt auto – tad tādu, ka Tesla jau šķiet kaut kas no pagātnes; ja īpašumu – tad māju ar viedierīcēm, kas dzīvo savu dzīvi… Sapņot nav liegts, tomēr labāk saglabā mērenība un apdomība. Profesionālajā jomā ir vērts palūkoties uz iespējām ārpus Latvijas vai meklēt sadarbību ar ārzemju partneriem. Spēles laukums tādējādi var izrādīties plašāks nekā tas, kurā darbojies patlaban. Svarīga arī privātā dzīve. Sirdslietās iespējamas dažādas peripetijas, bet brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

DVĪŅI

Vajadzētu padomāt par jaunām iespējām profesionālajā jomā: darba maiņu, karjeru vai biznesa paplašināšanu. Var pārņemt sajūta, ka dienas ieslīgušas rutīnā – vieni un tie paši pienākumi, bez jauninājumiem un būtiskas attīstības. Lai dotos uz priekšu, vajag papildināt zināšanas. It īpaši tehnoloģiju jomā, kas attīstās ne pa dienām, bet pat pa stundām. Mākslīgais intelekts diez vai tūdaļ būs tev konkurents, bet jābūt gatavam pārmaiņām. Kas apgūts, to neviens neatņems. Vajag paskatīt mācību iestāžu, kursu un semināru piedāvājumu. Brīvajā laikā daudz saimniecisko pienākumu mājās – labprāt kārtosi un pārkārtosi.

Par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajās lappusēs!