6 lietas, kuras vīrietim ir bail lūgt savai mīļotajai guļamistabā!

Šo noteikti būs interesanti izlasīt sievietēm! Varu derēt, ka daudzas par kaut ko šādu pat nenojauta! Tad nu lūk – 6 lietas, kuras vīrietis baidās lūgt savai mīļotajai guļamistabā! Rakstu lasiet turpinājumā!

Kad runa ir par guļamistabu un tajā notiekošo, daudzi vīrieši vēlas būt karaļi, tomēr arī viņiem ir fantāzijas, par kurām ir bail skaļi runāt. Ne visi ir gatavi runāt par seksuālām tēmām, jo baidās, ka viņu atklātība var aizbiedēt partneri.

Viens no veidiem, kā pastāstīt savai partnerei par seksuālajām fantāzijām, ir pārvērst tās sapnī.. proti, kādu rītu paziņot par naktī redzētu sapni, kur redzēto būtu interesanti realizēt dzīvē. Ja sieviete izskatīsies ieinteresēta, tad – uz priekšu! Taču, ja mīļotā par to smejas vai uzskata, ka esat viegli sajucis prātā, tad – neko darīt! Mēģināts nebija zaudēts.

Ja dalīties ar savu dāmu seksuālajās fantāzijās ir grūti, tad internetā to izdarīt ir pavisam vienkārši. Te ir apkopotas populārākās vēlmes, par kurām vīrieši nav gatavi, kautrējas vai baidās runāt ar savām partnerēm.

1. Izmantojiet rokas! Nevienam vīrietim nepatīk, ja viņa partnere seksa laikā nekustīgi guļ. Dāmas, izmantojiet savas skaistās rokas, lai abi ar mīļoto tiktu nākamajā līmenī! Ieķerieties vīrieša matos, viegli skrāpējiet viņa muguru, glāstiet mīļotā kaklu! Pievelciet viņu sev tuvu klāt un ļaujiet saprast, ka alkstat pēc viņa.

2. Izmantojiet muti! Runājiet! Vīrieši vēlas zināt, ka tas, ko viņi dara, ir patīkami. Ja esat ekstāzē no viņa pieskārieniem – pasakiet to! Ja vēlaties kaut ko citu – pasakiet to! Visi vēlas būt novērtēti. Arī guļamistabā.

3. Sniedziet orālā seksa baudu! Lai gan daudziem pāriem tas nav nekas jauns, tomēr ir vīrieši un sievietes, kas dod priekšroku misionāru pozai. Tikai un vienīgi. Nav noslēpums, ka sievietēm (ne visām) ir vieglāk gūt baudu orālā seksa laikā, un, ja viņai tas tiek dots, tad arī vīrietis būtu jāaplaimo. Dots pret dotu!

Par pārējām 3 lietām lasiet nākamajā lappusē!