Lielais marta mēneša horoskops katrai zodiaka zīmei

Horoskops katrai zodiaka zīmei marta mēnesim. Lasiet turpinājumā

AUNS

Pašā marta sākumā tev var nākties formēt dažādus dokumentus, kārtot ar tieslietām, nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Kaut arī būsi apsviedīgs un ātri panāksi apkārtējo uzmanību, atzinību, tomēr jaunas lietas līdz mēneša vidum labāk neuzsākt. Esi piesardzīgāks, kādam aizdodot naudu, kā arī pats kredītsaistības uzņemies, tikai rūpīgi tās izvērtējot. Marta vidū iespējams negaidīts ceļojums vai darba brauciens. Satiktie cilvēki liks tev nedaudz savādāk palūkoties uz ierastām lietām un varbūt pat apzināties dažu labu savu trūkumu. Attiecībām ar otro pusīti vissvarīgākā būs mēneša izskaņa. Ne tikai tāpēc, ka pieaugs kaislības, vēlme padarīt kopdzīvi krāšņāku, bet arīdzan tamdēļ, ka apstākļi un sajūtas liks jums vairāk atvērties vienam pret otru, atzīt savas patiesās vēlmes. Nav izslēgts kāds Auna zīmes pārstāvis nobriedīs ģimenes pieaugumam.

VĒRSIS

Pārmērīgi konservatīvā nostāja var traucēt tavā dzīvē ienākt vajadzīgām pārmaiņām. Neviens neapgalvo, ka tev jākļūst vieglprātīgam, bet pretoties nenovēršamajam progresam arī nav pārāk prātīgi. Saskarsmē ar priekšniecību nebaidies paust savas idejas, izteikt konstruktīvu kritiku, tikai dari to piesardzīgi, nekļūstot uzstājīgam. Martā Vērši noteikti sajutīs pastiprinātāku interesi par mākslas, kultūras pasaulē notiekošo. Kādam tie būs teātra izrāžu, citam koncertu apmeklējumi, savukārt kāds būs gatavs pats kāpt uz skatuves, apliecinot savu viennozīmīgo talantu. Pateicoties savām oratora dotībām un izsmalcinātai attieksmei pret radošajām lietām, kļūsi interesantāks, pievilcīgāks pretējā dzimuma acīs. Vienīgais, no kā zvaigznes iesaka uzmanīties, ir pārslodzes. Mācies lietas darīt ar mēru, neļauj neatlaidībai pāraugt sava veida apmātībā.

DVĪŅI

Iespējamas jūtamākas pārmaiņas profesionālajās lietās. Nav pat izslēgta darba vietas maiņa. Lai arī kā tu nolemtu rīkoties, zini, ka šobrīd veiktās pārmaiņas var atstāt tālejošu ietekmi uz tavu iespējamo karjeras kāpumu, tāpēc savu izvēli apsver pietiekoši nopietni. Marta sākums zīmīgāks tiem Dvīņiem, kuri strādā IT jomā, nodarbojas ar žurnālistiku, transporta, loģistikas lietām. Svarīgi būt informētam par jaunumiem savā darbības sfērā, ļaut visa veida jauninājumiem ienākt savā ikdienā. Darba braucienus labāk plānot mēneša vidū, kad uzlabosies tavas saskarsmes dotības, apķērīgums un tev tik ļoti raksturīgā humora izjūta. Mēneša nogalē tu vēlēsies vairāk laika veltīt privātai dzīvei. Labprāt paņemsi liekas brīvdienas, lai pavadītu vairāk kopīga laika ar otro pusīti. Pratīsi partnerim sagādāt dažādus patīkamus pārsteigumus, par ko pretī saņemsi neviltotus uzmanības apliecinājumus.

VĒZIS

Ja vien īstajos brīžos pratīsi būt pietiekami uzstājīgs un neatlaidīgs, tev noteikti izdosies izcīnīt taisnīgi nopelnīto un pat iegūt kādu bonusu. Šis mēnesis labvēlīgs, lai padarītu darbus, kas prasa precizitāti, ilgstošāku uzmanības koncentrēšanu, kā arī lai sagatavotos eksāmeniem, it visam, kas saistīts ar izglītošanos. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem jūtami saasināsies seksualitāte, bagātināsies emocionālā pasaule, fantāzija. Veidojoties jaunām romantiskām attiecībām, sajutīsi nenoliedzamu spēka pieplūdumu. Attiecībās ar kolēģiem būsi nedaudz askētisks, bet tas netraucēs veidot vajadzīgos kontaktus. Saskaroties ar lielāku garīgo slodzi, centies pēc tās kārtīgi atpūsties. Kā īpaši veiksmīgs veids, lai atbrīvotos no liekās spriedzes būs mērenas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā. Nenoliedzami tev būs svarīgs ūdens tuvums, tāpēc pastaigas gar jūru šomēnes var kļūt jūtami regulārākas.

LAUVA

Būsi izteikti komunikabls, vēlēsies pēc iespējas vairāk uzturēties sabiedrībā, tikties ar interesantiem, radošiem cilvēkiem. Draugu piedāvājumi veicinās tavu brīvības izjūtu un mudinās radīt jaunas idejas. Daži Lauvas zīmes pārstāvji metīsies diezgan neprātīgos mīlas piedzīvojumos. Zvaigznes iesaka veltīt vairāk laika sava imidža uzspodrināšanai, profesionālo iemaņu paplašināšanai. Mēneša vidū iespējamas problēmas attiecībās ar augstākstāvošajiem. Nekļūsti pārlieku uzstājīgs vai iedomīgs. Savu daudz veiksmīgāk sasniegsi ar diplomātijas un pārdomātas argumentācijas palīdzību. Ik pa brīdim tu vēlēsies sajust ģimenes morālo atbalstu, centīsies visādi stiprināt radnieciskās saites. Marta izskaņā aktualizēsies darba jomā notiekošais. No tevis var tikt prasīta lielāka pašaizliedzība. Rēķinies, ka būs jāpavada liekas virsstundas, lai paveiktu vajadzīgos darbus pienācīgā kvalitātē.

JAUNAVA

Marta pirmajā dekādē pastiprināsies vēlme visu analizēt, likt pa plauktiņiem. Pielūko, lai tava kārtības mīlestība nesāk atgādināt māniju. Jo īpaši privātajās attiecībās vairāk ļaujies sajūtām, iegribām, nevis vēsam aprēķinam, pienākuma apziņai. Zvaigznes iesaka atļauties sev būt lielākam egoistam, vajadzīgā brīdī mācēt apkārtējiem pateikt nē. Esi drošs, pasaule nesabruks, tikai tāpēc, ka būsi atļāvies lieku brīvdienu vai izdabājis nelielam slinkumam, kaprīzēm. Sākot no mēneša vidus, visticamāk būsi guvis savu devu baudas, atpūtas un nu būsi gatavs iekarot jaunas virsotnes. Taču jāsaka, ka šis periods ir piemērotāks jau iesāktu darbu pabeigšanai, nevis jaunu lietu uzsākšanai. Lai izvairītos no liekām galvassāpēm, esi piesardzīgs slēdzot līgumus, pat ja tas ir labi zināms sadarbības partneris, rūpīgi izlasi visus dokumentus, uz kuriem liec savu parakstu. Marta nogalē var aktualizēties ar mantojumiem saistītais.

Horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lappusē!