Iemesli, kāpēc Auni ir viena no labākām horoskopa zīmēm un par ko viņi tik ļoti tiek mīlēti

Auna zīme ir pirmā horoskopa zīme. Saule atrodas Auna zīmē no 21. marta līdz 20. aprīlim. Šajā periodā dzimst ugunīgas, impulsīvas un spēcīga rakstura personības. Par šīs zīmes cilvēku raksturiem vēlamies pastāstīt sīkāk.

Aunam patīk piedzīvojumi. Viņi jebkuru izcels no dīvāna, uzlādēs viņu ar enerģiju un aizraus sev līdzi ceļojumā. Šajā zīmē dzimušajiem vienmēr ir daudz ideju dažādiem piedzīvojumiem. Pat visparastāko pastaigu, izbraucienu ar velosipēdu vai gājienu uz kino viņi padarīs parsvētkiem.

Auni ir pozitīvi.

Reti sastapsi depresīvu vai skumstošu Aunu. Auni gan var dusmoties, ja lietas neiet tik labi, kā gribētos, bet skumt viņš tāpēc nedomā. Visā visumā tā ir pozitīva horoskopa zīme, kam patīk pajokot, patīk labs humors un labs noskaņojums. Viņš būs tas, kurš visus uzmundrinās.

Auni ir tieši.

Auniem patīk runāt skaidru valodu, visu, kā ir. Viņi nepārdzīvos par to, ka kādu viņa vārdi var aizvainot. Ja vajadzēs godīgu viedokli, dodies pie Auna.

Auni aizstāvēs vājākos un palīdzēs tiem, kam palīdzība vajadzīga. Viņi sevi uzskata par līderiem, šīs pasaules varenajiem. Un tāpēc, kā jau tādiem cilvēkiem pieklājas, viņi kļūst par vājāko un ievainojamāko aizstāvjiem.

Vīrieši Auni vienmēr aizstāv savas sievietes. Un lai gan viņi būtībā pēc dabas ir privātīpašnieki, tomēr dod viņām brīvību… Ja viņām uzticas.

Auni ir varas kāri. Auniem patīk vadīt un kontrolēt. Viņi nepalaidīs garām izvirzīties pa karjeras kāpnēm. Starp Auniem bieži sastopami autoritatīvi, uzņēmīgi, drosmīgi, aktīvi un jaunām idejām atvērti cilvēki. Sievietēm Auniem karjera reizēm mēdz būt svarīgāka, nekā personīgā dzīve.

Auni ir romantiķi. Ar auniem nav garlaicīgi. Šī ir pati kaislīgākā un romantiskākā zīme. Ja attiecībās viss būs labi, Auns dāsni apveltīs ar dāvanām un uzmanību. Mīlestībai Auna dzīvē ir liela nozīme.

Auni ir uzticami. Viņi nav divkosīgi, viņiem var uzticēties, tie ir īsti draugi. Viņi labprāt uzklausīs. Un noslēpumi, kurus viņiem uzticēsi, tiks saglabāti.

Auni ir impulsīvi, kaprīzi, emocionāli un nepacietīgi. Taču vienlaicīgi viņiem ir daudz pozitīvu īpašību, kuras aizēnos visus viņu trūkumus. Līdz ko tu pamanīsi viņa plusus, tu sapratīsi, ka draugs – Auns ir milzīgs ieguvums.