Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 06.12. – 12.12.

Nedēļa solās būt ļoti intensīva un izaicinoša. Astroloģiski centrālais notikums būs 8. decembra pilnmēness un dažādi tā ietekmi pastiprinoši faktori. Daudzas idejas, ieceres un plāni būs nobrieduši līdz tādai kā kulminācijai, un pat tad, ja kaut kas vēl īsti no plānotā nebūs izdarīts, gribēsies visu iespēt paveikt tieši šajā laikā.

Jārēķinās ar lielu nepacietību, sasteigtību, iespējams izkaisītību dažādos jautājumos un sīkumos. Galvenā pilnmēness pretruna būs saistīta ar līdzjūtību, altruismu, skaistām un cēlām idejām no vienas puses un iekšējo nemieru, apkārtējo cilvēku ietekmi, zināšanu vai prasmju trūkumu no otras puses. Viens no labākajiem veidiem kā tikt galā ar šo dilemmu būs skaidri apzināties, kur jūsos ir zināšanas, prasmes un kompetences un kur tādu jums vienkārši trūkst. Tas palīdzēs ieraudzīt situācijas, kur pateikt nē, kur mesties ar visām četrām un kur palūgt palīdzību kādam zinošākam cilvēkam.

Tāpat arī šonedēļ aktivizēsies visi jautājumi saistībā ar savstarpējo komunikāciju: vai jūs protat uzklausīt padomu, uztvert objektīvu kritiku, uzdot jautājumus, arī taktiski un smalkjūtīgi komunicēt ar sev nekomfortabliem cilvēkiem? Visi jūs trūkumi saistībā ar spēju saprotami un harmoniski dalīties un apmainīties ar informāciju laikā ap pilnmēnesi kļūs ļoti asi pamanāmi.

No otrdienas jūsu runāšanas un domāšanas veids kļūs piezemētāks, lietišķāks un praktiskāks. Entuziastiskām idejām ir vieta būt, bet ļoti svarīgi ir neizlaist to posmu, kad ir jāizvirza skaidri saprotami un izmērāmi mērķi, kuriem pakārtot maksimāli reālistisku rīcības plānu ar konkrētiem soļiem. Šādi un līdzīgi jautājumi būs aktuāli praktiski līdz februāra viducim.

Savukārt no 10. oktobra arī gaume un vērtību sistēma kļūs daudz tradicionālāka un praktiskāka. Pēctecībai un pārmantojamībai būs liela nozīme. Apģērbā un gaumē dominēs klasiskais stils. Liela savāktība. No šī brīža var pievērsties arī Ziemassvētku dāvanu iegādei, kas garantē, ka nepārtērēsities un akcents būs uz dāvanas pielietojamību.

Vēl viens nedēļas fona impulss būs saistīts ar nepieciešamību mainīties, atbrīvoties no iesīkstējušām un pārāk konservatīvām formām kā visam būtu jābūt, tas palīdzēs būt daudz maigākiem un empātiskākiem pret sevi un sev tuvajiem. Tomēr būtu jāuzmanās arī pārāk neizdabāt savām emocijām un mirklīgam vājumam, kas var sabotēt kādu jums svarīgu atskaites punktu.

Esiet vērīgi un apzināti šajā nedēļā. Izaicinājumu būs daudz, bet tas nozīmē, ka būs arī reālas iespējas izkāpt no savu ieradumu radītajiem pinekļiem.

Auns  

Jums šīs nedēļas lielākie izaicinājumi var būt saistīti ar izglītību vai zināšanām – to iegūšanu vai problēmām dēļ tās neesamības. Jūs viegli iziesiet uz konfliktu un kļūsiet neapmierināti ar citiem cilvēkiem. Mācieties paklusēt. Uzmanieties no pārāk izmētātām, virspusējām aktivitātēm vairākos virzienos vienlaicīgi, tas draud ar to nenovešanu līdz galam. Mēģiniet vismaz galvā ieskicēt kā visas nedēļas, tā arī katras dienas darba plānu, bet nebaidieties arī to pamainīt, ja reālā situācija to prasa. Otrs izaicinājums būs saistīts ar sava vājuma vai bezspēcības atzīšanu kādā ar profesionālo ambīciju vai ģimeni saistītā jautājumā. No 10. decembra jums kļūs ļoti svarīgi gūt redzamus rezultātus tajā ko darāt.

Vērsis

Gaidāmās nedēļas galvenās tēmas būs viss par un ap jūsu finansēm. Tieši 8. decembra pilnmēness jūsu naudas jautājumus saaktualizēs jaunā līmenī. Uzmanieties emocionāla impulsa vadīti izšķērdēt naudu neskaitāmos mazos sīkumos tā arī neparūpējoties par pašu galveno jeb lielāko vajadzību. Ļoti labi strādās un no kļūdām izvairīties palīdzēs, ja jūs sev būsiet uztaisījuši rīcības plānu, kuram sekot. Sarunas ar citiem būs salīdzinoši sarežģītākas kā citos posmos, galvenokārt tādēļ, ka jūs visu uztversiet stipri personiski un varat viegli apvainoties. No 10. decembra būsiet noskaņoti pārslēgties, doties ceļojumā vai kā savādāk bagātināties, paplašināt savu redzesloku. Iespējama svārstīšanās starp algotu darbu un savu biznesu.

Dvīnis

Jums gaidāmais pilnmēness būs izteikti jūtams, jo tas notiks tieši Dvīņu zīmē. Tas nozīmē, ka ļoti pastiprināsies kā jūsu labākās tā arī sliktākās kvalitātes, sevišķi tendence darīt pārāk daudz lietas vienlaicīgi un rezultātā riskēt neko tā arī neizdarīt līdz galam. Ja sevī šādu tendenci atpazīstat, tad, neskatoties uz satraukumu, ka kaut ko neuzspējat vai kāds uz jums gaida, izeplojiet un dziļi ieelpojiet un tikai tad dariet labāko, ko spējat. Varat jau savlaicīgi rēķināties, ka apkārtējā vide jūs neglaudīs pa spalviņai, bet radīs vajadzīgo spriedzi, lai jūs spētu mainīt attieksmi pret to kā jūs vispār darāt lietas. Piecas apzinātas ieelpas un izelpas pirms visa satraucošā, kam ķersities klāt, mainīs visu.

Horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajās lappusēs!