Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 29.11. līdz 05.12.

Astroloģisko prognozi visām Zodiaka zīmēm no 29.11. līdz 05.12. lasiet turpinājumā!

Šonedēļ Mēnestiņš turpina apvelties un arī jūsu ieceres un plāni aizvien vairāk noapaļosies un noformēsies uz kaut ko jau daudz konkrētāku un reālistiskāku. Viss briedīs, kustēsies un mainīsies, neko vairs negribēsies atstāt tā kā ir. Šis ir laiks par iekšējo tiekšanos pēc izaugsmes, jaunas izpratnes un pasaules redzējuma. Ļoti labs laiks apmācībām vai mācīšanai, ceļošanai un ar jēgu piepildītām darbībām.

Nedēļas lielākais konflikts būs saistīts ar to, kā sabalansēt savus augstos ideālus, idealizēto pasaules uztveri, arī svarīgas un jēgpilnas darbības ar simtiem ikdienišķu sīkumu, informatīvajiem kairinājumiem un citām maldugunīm. Gribēsies darīt kaut ko ļoti svarīgu, piepildītu ar augstu jēgu, bet dzīve prasīs sakārtot daudz piezemētākas lietas. No otras puses, jūs saskarsities arī izaicinājumu nepazust ikdienišķajos sīkumos, neizkaisīt savu enerģiju, lai saglabātu kursu uz patiesi jums būtisko.

Viens no harmoniskākajiem šo pretrunīgo principu izlīdzsvarotājiem būs Saturns – vecā, labā pašdisciplīna. Nav labākas zāles pret bardaku dzīvē, bezjēdzīgumu un garlaicīgumu, kā pašam uzņemties atbildību par savu dzīvi un laimi. Jā, ļoti iespējams, ka jāsāk būs ar it kā “mazsvarīgām” lietām, kā sakārtot savas attiecības ar ēdienu, miegu, darbu un atpūtas ritmu, varbūt arī jāievieš kārtība dzīvesvietā, ģimenē… kas savā būtībā ir tas pamats, uz kuru var būvēt kaut ko patiesi lielu, svarīgu un varenu.

Nedēļai ieskrienoties jau no kādas ceturtdienas aizvien lielāka spriedzīte pieaugs saistībā ar vēlmi palīdzēt, glābt, atbalstīt vai arī bēgt no realitātes visos iespējamos veidos. Sevišķi tiem, kuri negribēs ieslēgt pašdisciplīnu. Konstruktīvā veidā var pieaugt nepieciešamība pārvarēt jebkādus savus iekšējos šķēršļus, lai izietu jaunā līmenī, statusā, ampluā vai sevis izjūtā.

Šajā laikā informācijai un zināšanām būs liels spēks un vara. Tie, kuri balstīsies uz informētību visticamāk nonāks vēl lielākā apjukumā un iekšējā haosa stāvoklī, savukārt uz patiesām zināšanām orientētajiem būs iespēja ieraudzīt jaunas likumsakarības un savā izpratnē dalīties arī ar citiem.

Lai izdodas darīt nevis vairāk, bet gudrāk!

Auns

Sācies ļoti aktīvs un enerģisks laiks. Ļoti aktuāli kļūs pacelties virs ikdienas rūpēm un raizēm, radīt iespēju gūt jaunus iespaidus, pieredzi vai zināšanas. No šejienes arī var rasties pastiprināta interese par ceļošanu, kāda temata izzināšanu un vispār runāt par augstām un lielām tēmām. Enerģijas būs gana daudz un jūs viegli varat aizrauties ar kādu lielu ideju, vienīgi tieša un aktīva rīcība var būt saistīta ar zināmiem sarežģījumiem. Jums var būt sajūta, ka esat sapinušies ikdienas sīkumos un to radītajā steidzīgajā sadrumstalotībā. Vienīgas brīnumlīdzeklis, kas jums var palīdzēt pārāk neizkaisīties sīkumos, nepazaudējot galveno fokusu, ir organizēt un plānot savu laiku un citus resursus.

Vērsis

Viena no aktuālākajām šā brīža tēmām ir finanses. Iespējams jūsu tālākā darbība būs saistīta ar zināmiem ieguldījumiem vai arī jums vajadzēs daudz drosmīgāk un atklātāk risināt jautājumus saistībā ar naudu. Piemēram, atklāti ar partneri izrunāt naudas jautājumus, iespējams arī aizņēmuma izskatīšana. Tas kas visvairāk var prasīt laiku un ir savā ziņā pārspīlēti, ka jūs aiz ieraduma darāt lietas kā parasti, bet kā parasti tagad radīs tikai lielu aizņemtību un minimālu atdevi. Tas ko būtu jācenšas īstenot ir darīt lietas savādāk, gudrāk, stratēģiskāk, lai pietiktu ne tikai šodienai, bet veidotos labs fundaments labākai dzīvei. To izdarīt varēsiet tikai savācoties un darot to, kas jādara, nevis to, kas jums ir ērti vai pazīstami.

Dvīnis

Turpinās gana izaicinošs laiks. Jūs viegli sevi aizņemsiet ar tūkstošiem sīkumu, sarunām, jautājumiem, kurus vietā vai nevietā risināt. Aizņemtība liela, bet rezultāti var izpalikt. Tieši šajā nedēļā jūs tiekat izaicināti neskatoties uz lielo sociālo aktivitāti, nepazaudēt galveno vektoru – kāpēc jūs vispār darāt to ko jūs darāt? Atbildiet sev, kāds ir jūsu darbošanās, iniciatīvas patiesais mērķis? Ja spēsiet uz to godīgi atbildēt, viss nostāsies savās vietās. Iespējams jums šobrīd būs daudz jāieguldās tieši labākas nākotnes vārdā un tas, ka nav tūlītēji rezultāti jums radīs diskomfortu. Palutiniet sevi ar kaut ko, kas jums ātri sniedz prieku un gandarījumu un turpiniet kalt ceļu labākai nākotnei.

Horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajās lappusēs!