Divas Zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātas 2022. gada novembrī

Novembrī bagātāks var kļūt ikviens, taču dažu Zodiaka zīmju pārstāvjiem būs jāpieliek vairāk pūļu nekā citiem. Šajā rakstā astrologi stāstīja, kam, kāpēc un kamā paveiksies vairāk nekā citiem.

No svarīgākajām planētām, kas kaut kādā veidā ietekmē finanšu sektoru, ir vērts izcelt Marsu, Venēru un Merkuru. Marss visu mēnesi būs retrogrāds un novembra sākumā negatīvi ietekmēs lielāko daļu zīmju.

Merkurs būs spēcīgs mēneša otrajā pusē, kad tas ieies Strēlnieka zīmē. Uzturoties Skorpionā, Venera būs spēcīga līdz 16. datumam.

Izrādās, ka visveiksmīgākie finanšu sektorā būs tie, kuriem Merkurs ir spēcīgs, bet Marss – vājš. Mēneša pirmajā pusē spēcīgā Venera cīnīsies ar Marsu, lai gaismu tuneļa galā ieraudzītu arī viņas aizbilstamās.

Vērsis

Marss negatīvi ietekmēs Vēršu motivāciju un vēlmi aktīvi darboties finanšu sektorā kopumā. Šī planēta viņus liks būt nedaudz alkatīgākiem un taupīgākiem, bet Venera mēneša pirmajā pusē viegli atsvērs Marsa negatīvismu. Līdz 16. datumam ieskaitot, Vērsim būs jāstrādā ar piesardzību un maksimālu atbildību. Tas palīdzēs saglabāt un palielināt bagātību.

Pēc 16. datuma jums steidzami būs jāsavieno visas savas prasmes un labākās īpašības. Mēneša otrā puse būs Vērsim labvēlīga, jo Merkurs nekavējoties nomainīs novājināto Venēru. Šis būs ideāls laiks dārgiem pirkumiem, atbildīgam un pašaizliedzīgam darbam, biznesa vadīšanai un atvēršanai. Lielākā daļa biznesa darījumu var noritēt kā pulkstenis, dodot Vērsim iespēju kļūt veiksmīgākam. Par otro zodiaka zīmi lasiet turpinājumā!

Turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!