Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm (no šodienas līdz 31. oktobrim)

Gaidāma ļoti jaudīga un nozīmīga nedēļa. 25. oktobrī gaidāms daļējs Saules aptumsums Skorpiona zīmē, kas Latvijā būs redzams, savā maksimumā tas būs uz pl. 13:23, kad Saule būs vairāk par pusi aizēnota. Tas savukārt nozīmē, ka Latvijā dzīvojošajiem šis aptumsums būs stipri jūtamāks.

Saules aptumsums vienmēr sākas ar jaunu Mēness ciklu, tādejādi var teikt, ka tas ietekmēs visu atlikušo mēnesi. Pat bez tā, vienmēr ir jāpatur prātā, ka aptumsumu laiks ir kā dzīves eksāmenu laiks, bet aptumsumu koridoru var uztvert kā sesiju. Attiecīgi šī sesija sāksies 25. oktobrī un noslēgsies ar Mēness aptumsumu 8. novembrī.

Gaidāmais Saules aptumsums piedāvās dzīves eksāmenus un pārbaudījumus visās “skorpioniskajās” tēmās, kā vara, nauda, sekss, tuvība un ko mēs esam gatavi ziedot, lai to visu savā dzīvē iegūtu. Šīs enerģijas ir par drosmi ieskatīties ļoti dziļi vistumšākajai un neglītākajai patiesībai par sevi acīs, atzīt to, un no šīs vietas jau sākt ķepuroties pretī gaismai, saviem augstākajiem ideāliem. Ļoti noderīgi var būt paturēt prātā atziņu, ka vistumšākā nakts liekas īsi pirms rītausmas. Tā arī jums, pirms pārdzimšanas jaunā un jaudīgā sevis izjūtā, ir jāiziet cauri šīs “tumšākās nakts” eksāmenam, pie tam, pārbaudījums slēpsies tajā, ka jūs šos neglītumus un nesmukumus spēsiet pārvērst patiesās vērtības, kuras nāk par labu jums pašiem un apkārtējai pasaulei.

Attiecīgi, no 22. līdz 28. oktobrim būs šī aptumsuma epicentrs, kad jābūt īpaši uzmanīgiem. Šajā laikā neizrakstiet sev diagnozes, un nenorakstiet sevi. Budas mierā vērojiet un piefiksējiet notikumus. Neko nedariet un neizlemiet emocijās. Tādi stāvokļi kā dusmas, aizvainojums, vēlme atriebties, greizsirdība, pašsodīšana, depresivitāte, skaudība, skopums, ļauna vēlēšana citiem utt. ir tikai daļa no buķetes, ko jūs par sevi varat uzzināt. Bet labāk to zināt, nevis brīnīties, kāpēc jums rodas sajūta, ka apkārtējie no jums izvairās… Elpojiet dziļi un ziniet, arī tas drīz pāries.

28. oktobrī Jupiters – veiksmes, attīstības, garīgās izaugsmes un skolotāju aizbildnis, atkal atgriežas Zivs zīmē, kur atradīsies līdz 20. decembrim, savā ziņā atkārtoti dodot iespēju īstenot tos sapņus, ilgas un cerības, kuras jūsos dominēja no 22. aprīļa līdz 10. maijam. Tas vairos vēlmi palīdzēt, atbalstīt, izpaust patiesu ticību, līdzjūtību un empātiju. Palīdzēt piepildīt izslāpušās sirdis ar vispārējas cilvēkmīlestības mīlestības varavīksni. Daudziem palīdzēs nokāpt no egocentriskuma grābekļa un tā kārtīgi palūkoties apkārt – kas patiesībā notiek ar cilvēkiem apkārt un Zemi kopumā.

30. oktobrī Marss – rīcības un iniciatīvas enerģija aiziet retrogradā plūdumā, kur atradīsies līdz pat nākamā gada 12. janvārim. Šis laiks ir par vispārēju bremzēšanos, daudzu lietu kavēšanos, vai daudzu lieku, neproduktīvu soļu speršanu, tā, it kā mēģinātu uzkult gaisu. Būtu ieteicams noskaņoties uz palēninājumu, lai arī apkārtējā pasaule var burbuļot informācijā un satraucošos jaunumos, kuri savā būtībā nebūs nekādi jaunumi. Slikts laiks iniciatīvām, labs laiks lietu pārskatīšanai, revīzijai, reorganizācijai, iedziļināties, pabeigt, atkārtotām darbībām, centieniem vai iniciatīvām. Izelpojiet, pat tad, ja tas ir pretrunā ar kopējās informatīvās telpas vēstījumiem.

Lai jaudīgs un pilns atslēgām šis laiks!

Auns  

Gaidāmais Saules aptumsums jums atnesīs impulsu lielām transformācijām, kas savā būtībā būs saistītas ar kādu ļoti drosmīgu soli. Tas var būt saistīts kā ar iekšējām atklāsmēm par to kā tālāk turpināt vairs nedrīkst, tā arī ar kādiem ārējiem notikumiem, kas mudinās jūs no kaut kā atteikties, lai varētu virzīties uz priekšu. Atteikties var arī no lepnības, spītības un paštaisnuma, bet var būt arī ļoti burtiski, ka būs jāatsakās no statusa, īpašuma, naudas vai tml. Kopā ar retrogrado Marsu, tomēr mājiens būtu par izmaiņām drīzāk iekšējā pasaulē un tēmās, kas nav gluži jums pārsteigums. Paši veiksmīgākie un gatavākie no jums šo laiku var pārvērst arī, kad būtiski reorganizēt savu biznesu vai dažādas iniciatīvas.

Vērsis

Jums Saules aptumsums aktivizēs visus iespējamos partnerattiecību jautājumus un aspektus. Ļoti dziļā līmenī jūs ieraudzīsiet visu to, kas jūsu attiecībās strādā un kas nestrādā. Sevišķi, kas ir balstīts uz pašapmānu, kompensāciju un tamlīdzīgām ilūzijām. Iespējams jūs apjautīsiet, ka daudzas darbības attiecībā uz savu dzīvesbiedru jūs darāt nebūt ne mīlestības vārdā, bet kādu citu, ne tik skaistu motīvu vadīti. Arī patiesība par partneri var atklāties tādā spektrā, kas var pamatīgi satricināt jūsu iekšējo mieru. Naudas un darba jautājumi un satraukumi dēļ tā patiesībā var būt tikai kā iemesls, lai izprovocētu šīs atkailinošās situācijas. Pagaidām vēl nesteidzieties izdarīt globālus secinājumus, vērojiet notiekošo kā izrādi.

Dvīnis

Gaidāmais aptumsums jums aktivizēs darba jomu un nepieciešamās izmaiņas tajā. Kādam tas var nozīmēt darba maiņu, kādam citam – pienākumu, darba vietas vai kolektīva maiņu. Ja jūs slikti esat klausījušies pēdējā laika zīmēs un signālos par to, ka ļoti nopietnas pārmaiņas briest, tad jums notiekošais var būt arī kā pārsteigums, kur iespējama pat atbrīvošana no darba. Tāpat var būt virkne intrigu un manipulāciju kolektīvā, kas uzturēšanos darbā var padarīt ļoti apgrūtinošu. Kopā ar retrogrado Marsu, ne vēlāk par 30. oktobri sāksies arī viens no visizaicinošākajiem periodiem, jo temps, steiga un paveicamā būs ļoti daudz, bet tas viss pacels nemieru un radīs grūtības koncentrēties uz vienu lietu, to cienīgi novedot līdz galam.

Vēzis

Jums gaidāmais 25. oktobra aptumsums var atnest arī ļoti labas vēstis. Tā primārā darbības arēna – pašizpausme, jūsu patiesās dabas atklāšana, bērni, hobiji un viss tas, kas var iepriecināt un piepildīt ar labām sajūtām. Tas var būt arī priekšvēstnesis jaunām attiecībām. Savukārt, ja šajā laikā uzrodas kāda aizraušanās, tad tā var būt arī ļoti liktenīga, bet tas nenozīmē, ka obligāti uz ilgu laiku. Vienkārši jūsu emocionalitāte būs ļoti spēcīgā kāpinājumā un jums viegli būs uzburt jebkādu stāstu, atkarībā no jūsu tā brīža noskaņojuma un patiesajām vēlmēm. Atrodiet veselīgu veidu kā saņemt apkārtējo uzmanību un atzinību. Iespējama grūtniecība vai kāda ļoti nozīmīga jaunas ideja vai projekts. Atļaujiet sev būt īstiem!

Lauva

Gaidāmais aptumsums jums priekšplānā izvirzīs visus jautājumus saistībā ar jūsu dzīves vietu, nekustamo īpašumu un/vai ģimenes savstarpējām attiecībām. Naudas faktors tajā visā arī nebūs mazsvarīgs. Iespējams jūs satrauks lielie komunālie maksājumi un jūs meklēsiet kādus risinājumus, lai situācija būtu mazāk smagnēja. Tāpat pie jums var pārcelties vai no jūsu dzīves vietas var izvākties kāds no ģimenes locekļiem. Esiet ļoti uzmanīgi tajā, kā risināt savstarpējās attiecības. Mēģiniet pārāk neuzspiest uz tiem, kuri ir jūsu ietekmes zonā. Retrogradais Marss mudinās pievērsties ilgtermiņa plānu maiņai, vai jūsu dzīvē var atgriezties kāds sens draugs. Biežāk apstājaties un apdomājiet, kas ir jūsu patiesā motivācija?

Jaunava

Jūsu spēja pamanīt vismazākās nepilnības jebkurā situācijā, cilvēkā vai apstāklī, lieti noder zināmās profesijās, bet šajā laikā, sevišķi trīs dienas pirms un pēc gaidāmā Saules aptumsuma, esiet ļoti uzmanīgi, lai neiziet ārpus rāmjiem. Citiem vārdiem, neļaujiet savam pesimismam un kriticismam inficēt apkārtējos cilvēkus ar draudīgām domām un scenārijiem, sevišķi, ja jūsu rīcībā nav visi fakti, bet tikai izrāvumi no lielāka konteksta. Naudas lietās lieti noderēs jūsu vērība un saimnieciskums, kas palīdzēs atrast jaunus radošus risinājums pat tur, kur citi saskata vien vienīgas problēmas. Retrogradais Marss liks jums tuvākajos mēnešos pārskatīt karjeras mērķus un veidu, kādā jūs līdz šim tos sasniedzāt.

Svari  

Gaidāmais aptumsums jūsu dzīvē skars naudas sfēru. Jums var pacelties motivēti un arī nemotivēti satraukumi par savām finansēm. Šis aptumsums palīdzēs atbrīvoties no maldiem par to, kā jūs varat tikt pie naudas, cik daudz jūs varat pelnīt un kādus vēl resursus un talantus jūs neesat izskatījuši kā iespēju nopelnīt. Jums naudas jomā nav citu griestu, kā vien tie, kurus jūs paši esat sev uzstādījuši. Jo lielāks satraukums šajās dienās jums būs par naudu, jo pārliecinošāk tas norādīs, ka jūs visu savu potenciālu neesat izmantojuši. Kad norims emocijas, par to mierīgi padomājiet, jūs daudz atklāsiet. Retrogradais Marss sabremzēs jūsu mācību vai ceļojumu plānus, vai arī mudinās atkārtoti risināt nesen atklātos dzīves aspektus.

Horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lappusē!