Šodienas – 28. aprīļa dienas horoskops

Ceturtdienas – 28. aprīļa dienas horoskops

Auns

Šodien iespējami konflikti ģimenē un citas nesaskaņas. Lielāki sarežģījumi gaidāmi publiski redzamām personām. Nevajadzētu censties pastāvēt par savu taisnību par katru cenu. Tas ne pie kā laba nenovedīs.

Vērsis

Aktualizēsies vēlme komunicēt, vajadzība kustēties, doties kādos ceļojumos. Jārēķinās, ka tavam paustajam viedoklim visi negribēs piekrist. Arī jaunas idejas īpašu atsaucību negūs. Esi uzmanīgs – paaugstināts traumu risks.

Dvīņi

Daudz runāsi, domāsi un sapņosi par naudu. Var kļūt aktuāli kaut ko iegādāties mājai un ģimenei. Pārskati izdevumus, iespējams, daudz resursu tērē citiem cilvēkiem.

Vēzis

Darbā esi radošs, jo citādāk tev būs grūtības īstenot savas ieceres. Diena gaidāma visai rosīga un pat saspringta. Centies kontrolēt savas dusmas!

Lauva

Iespējama neapmierinātība ar sevi un savu vietu sabiedrībā. Var rasties nepieciešamība pēc lielākas brīvības darbā un citu novērtējuma par ieguldītajām pūlēm.

Jaunava

Būs iespējams apjaust, ko patiesībā vēlies sasniegt, un noteikt sev konkrētus mērķus. Bet, jo neatlaidīgāk uz tiem tieksies, jo lielāku pretdarbību sastapsi. Nav īstā diena izvirzīt jaunus mērķus…

Svari

Nekļūsti šodien nepamatoti pārliecināts un augstprātīgs. Darba lietās bīstama tava nevērība, tāpēc esi tomēr uzmanīgāks!

Skorpions

Tev piemitīs vēlme doties kādā ceļojumā, tomēr, visdrīzāk, tas neizdosies un būs jāturpina pildīt savus primāros pienākumus – darbs, mājas, ģimene.

Strēlnieks

Ja rodas domas par kredīta ņemšanu mājokļa iegādei vai labiekārtošanai, rūpīgi jāizskata visi līgumi un dokumenti. Un zvaigznes tomēr teic, ka šī nav laba diena tādām iecerēm…

Mežāzis

Tava vēlme kaut ko mainīt negūs atbalstu. Tas radīs sarežģījumus attiecībās ar otro pusīti vai sadarbības partneriem. Atliec šīs idejas uz citu dienu.

Ūdensvīrs

Daudz domāsi par veselību un darba lietām. Var gadīties sarežģījumi ar veselību un tas nozīmē – jārīkojas tūlīt, nevis jāatliek uz “citu dienu”!

Zivis

Aktīva diena – radīsies jaunas idejas, dzims jauni sapņi. Iespējams izdzīvot intensīvas jūtas un pat kaislības.

Avots