Piektdienas – 30. augusta dienas horoskops

Svari

Rīts būs jāvelta nelielu ikdienas problēmu risināšanai, kas prasīs tavu līdzdalību. Dienas gaitā situācija uzlabosies un tu varēsi gūt panākumus daudzos svarīgos jautājumos. Veiksmīgi būs īsi komandējumi, iespējamas interesantas iepazīšanās. Nemēģini sasteigt lietas.

Skorpions

Zvaigznes iesaka “nebāzt galvu mākoņos”, bet skatīties uz notiekošo racionāli. Šodien tev ir jāizrāda pacietība un izturība, lai iegūtu to, ko vēlies. Oficiālu pasākumu vai valsts iestāžu apmeklējumu labāk atlikt. Esi pieklājīgāks saziņā.

Strēlnieks

Centies visas problēmas atrisināt vienkāršā veidā, nesarežģī situāciju. Komunikācija tev būs viegla: vari pārrunāt svarīgus darba jautājumus vai patīkami sarunāties. Pavadi vakaru ar draugiem, aizbrauc uz kādu neparastu vietu, gūsti spilgtas emocijas.

Mežāzis

Lai gan tas nebūs viegli, meklē palīgus un domubiedrus. Šodien tev ir svarīgi atrast labu kompāniju un visus jautājumus risināt komandā. Finanšu sfērā esi uzmanīgs un nepieņem atbildīgus lēmumus. Tāpat neklausies citu padomos.

Ūdensvīrs

Aktīva diena. Darba būs vairāk, nekā parasti. Augsts enerģijas līmenis ļaus veikt visus plānotos uzdevumus laicīgi un ar labiem rezultātiem. Iespējami īsi braucieni. Zvaigznes iesaka šodien neuzticēties mazpazīstamiem cilvēkiem.

Zivis

Rīts būs nervozs un emocionāli saspringts. Apkārtējie tevi kaitinās, un tev būs grūti ar viņiem atrast kopīgu valodu. Vēlāk vakarā situācija uzlabosies. Tev mainīsies garastāvoklis, vēlēsies parādīt savus radošos talantus, darīt ko neparastu, gūt jaunu pieredzi.