Kā suns ar kaķi! Zodiaka zīmes kuras galīgi nesader!

Vēzis (22. jūnijs— 22. jūlijs)— Svari (24. septembris— 23. oktobris)

Tieši no ūdens stihijas zodiaka zīme Vēzis dabūja savu jutīgumu, principu neaizskaramību un miera sajūtu ar nosacījumu, ka ir pilnībā aizsargāti. Šajā zīmē dzimušie atšķiras ar augstām intelektuālām spējām un spēju saglabāt jauneklīgus uzskatus līdz pat sirmam vecumam.

Par Vēžu sliktāko partneri var kļūt Svari. Vēzis nekad neatbalstīs Svaru ekscentriskās idejas. Pēdējo vēlme pastāvīgi atrasties sabiedrībā uzticamajā partnerī izsauks apvainojumu. Vēzim vienmēr liksies, ka Svari pret viņiem ir vienaldzīgi. Šī pāra attiecības var tikt veidotas uz milzīgu daudzumu kompromisu, uz kuriem abas zīmes diez vai izies.

Lauva (23. jūlijs— 23. augusts)— Jaunava (24. augusts— 23. septembris)

Pateicoties spēka, graciozitātes un augsta intelekta apvienojumam Lauvas bieži vien dēvē par karalisko zīmi. Lauvām patīk ieņemt redzamu stāvokli sabiedrībā un iegūt varu pār cilvēkiem. Šajā zīmē dzimušos raksturo vētrains raksturs, kā arī vēlme sasniegt visu un uzreiz, viņiem nepatīk cītīgs amats un smags darbs. 

Lauva un Jaunava ir slikti saderīgs pāris. Atbrīvotais Lauva ļoti retos gadījumos sniegs Jaunavai tik nepieciešamo atbalstu. Jaunava tiecas pēc nopietnām un stabilām attiecībām, par kurām Lauva vienkārši neaizdomāsies. Jaunava tiecas kritizēt apkārtējos, ko Lauva nekad nepacietīs. Pirmā ir praktiska, otrā ir dāsna un izšķērdīga. Abu zodiaka zīmju pārstāvji diez vai spēs būt kopā ilgstošu laika periodu.

Skorpions (24. oktobris— 22. novembris)— Strēlnieks (23. novembris— 21. decembris)

Skorpioni ir ļoti dziļas un sarežģītas personības, apkārtējiem nepieejami un neaizsniedzami. Šīs zīmes pārstāvji ir cilvēki ar neparasti spēcīgu gribu, kas cīnās par sasniegumiem dzīvē ar milzīgu enerģiju un agresiju. Cīnās līdz galam, nepievēršot uzmanību sekām – viena no šīs zīmes raksturīgajām īpašībām. Skorpions ir visseksīgākā no visām Zodiaka zīmēm, pateicoties kam šīs zīmes pārstāvji pastāvīgi atrodas mīlas meklējumos.

Īpašnieciskajam Skoropionam slikts pāris būs brīvību mīlošais Strēlnieks. Pēdējā vējainīgms kļūs par kaitinošu faktoru Skorpionam, kas tiecas atrast partneri, kuram var pilnībā uzticēties. Skorpions ir centīgs un mērķtiecīgs. Strēlnieks pēc dabas ir ceļotājs, kas dzīvo šodienā. Tā kā šīs ir visnesaderīgākās Zodiaka zīmes attiecībās.