Kā suns ar kaķi! Zodiaka zīmes kuras galīgi nesader!

Diemžēl, vai par laimi, bet ir tādas zodiaka zīmes kuras savā starpā, nu pavisam, nesader.. Kuras tās ir? Uzzini lasot turpinājumā!

Ūdensvīrs (21. janvāris— 18. februāris)— Zivis (19. februāris— 20. marts)

Kuras Zodiaka zīmes ir nesaderīgas? Ūdensvīrs, kas mūžam tiecas pret jauniem horizontiem, slavens ar savu spēju pielāgoties viņa darbības apkārtnei. Šīs zīmes pārstāvji ir cilvēki, kuri tiecas gūt panākumus, kuriem ir skaidra un stingra dzīves pozīcija. Viņi ir optimistiski, pašpārliecināti un dzīvespriecīgi. Neskatoties uz savu pievilcību, Ūdensvīri ir visai neviennozīmīgi partneri mīlas attiecībās. Viņu nepastāvīgā, zinātkārā daba bieži vien pakļauj viņiem tuvos cilvēkus nopietniem pārbaudījumiem.
Ūdensvīriem nekad neveidosies attiecības ar Zivīm, kuras prasa patstāvīgu uzmanību pret sevi. Racionālais Ūdensvīrs nav spējīgs izrādīt jūtas, un tas vienmēr apvainos Zivis.

Auns (21. marts— 20. aprīlis)— Vērsis (21. aprīlis— 21. maijs)

Auna zīmē dzimušie ir pārlieku spītīgi un patstāvīgi. Šīs zīmes pārstāvjus cilvēkos piesaista augstas garīgās un morālās īpašības, kā arī neskaidrība un pilnīgs pretstats viņu raksturam.

Auni slikti sader ar nesteidzīgajiem Vēršiem, kuri diez vai pirmie izrādīs entuziasmu. Auni vēsi attiecas pret jutīgiem priekiem, kas diez vai imponēs Vēršus, kas tiecas paļauties uz savām emocijām. Saikne var būt ilgstoša, bet laulībā Aunam būs grūti tikt galā ar tieksmi uz dažādību, kā rezultātā var rasties vēlme to meklēt kaut kur citur.

Dvīņi (22. maijs— 21. jūnijs)— Mežāzis (22. decembris— 20. janvāris)

Dvīņi – viena no Zodiaka robežzīmēm, kas izskaidro to nepastāvīgumu. Šīs zīmes pārstāvji ir diezgan dedzīgi un kaislīgi mīlestībā. Tomēr, atrodoties pastāvīgos meklējumos, viņi parasti neplāno ilglaicīgus romānus. Pamatā šīs zīmes divējādā daba nosaka tās pievilcību un burvību citām zīmēm.

Impulsīvie, mīlošie Dvīņi ir pilnīgi nesaderīgi ar lēnīgo un piesardzīgo Mežāzi. Konservatīvais Mežāzis diez vai samierināsies ar brīvību mīlošajiem Dvīņiem, kuru uzvedība viņiem visticamāk liksies izaicinoša. Atšķirībā no savos nodomos nepastāvīgajiem Dvīņiem, Mežāzis tiecas uztraukties par daudzām lietām.

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!