2022. gada NOVEMBRA Taro kāršu prognoze katrai Zodiaka zīmei

Mežāzis

Mežāžiem novembrī plānotas kardinālas dzīves pārmaiņas un finansiālie izdevumi, kuriem viņš nebūs gatavs. Un, lai arī ik pa laikam tas būs grūti, galu galā tas novedīs pie labiem rezultātiem.

Centieties koncentrēties uz darbu, lai izdzīvotu šo laiku ar minimāliem zaudējumiem. Bet veselības ziņā viss būs kārtībā, spēka un enerģijas būs daudz.

Ūdensvīrs

Novembrī Ūdensvīri sapratīs, ka emocionāli un iekšēji ir gatavi sadzirdēt savu sirdi. Intuīcija mudinās pieņemt pareizos lēmumus. Daudzi šīs zīmes pārstāvji sāks meklēt sevi un savu likteni.

Pateicoties tam, parādīsies iekšēja pilnības un laimes sajūta. Jauni sākumi mēneša otrajā pusē nesīs panākumus. Būs daudz iespēju un spēka jauniem sasniegumiem.

Zivis

Zivīm vajadzētu iet līdzi straumei, un tad viss izdosies vislabākajā veidā. Daudz kas nostāsies savās vietās un kļūs skaidrs. Tajā pašā laikā ir iespējamas situācijas, kurās lietas būs “apturētā” stāvoklī. Tas attieksies uz darījumiem vai finansēm. Esiet pacietīgs un vienkārši gaidiet.

Mēneša otrajā pusē tev būs jāizdara svarīga izvēle. Un ne viena! Nedomājiet ilgi un nepiekrītiet vairākiem projektiem vienlaikus!

Kā jums patīk Taro prognoze 2022. gada novembrim? Vai ticat Andželas Pērlas prognozēm?