2022. gada NOVEMBRA Taro kāršu prognoze katrai Zodiaka zīmei

Svari

Jauni sākumi, mācības, svarīgi projekti (savējie, nevis svešie) – tas viss būs šīs zīmes pārstāvju novembra galvenā tēma. Mēs nesēžam un kaut ko negaidām, mēs virzāmies uz priekšu un tikai uz priekšu.

Jums var nākties rūpēties un pieskatīt kādu. Personīgajā dzīvē Svari būs mīlestības pārņemti. Zīmes pārstāvji jutīsies laimīgi un starojoši jaunās attiecībās, kuras idealizēs.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjiem gaidāms grūts periods un konflikti ar biznesa partneriem vai darba kolēģiem. Centieties kontrolēt sevi un neizraisīt strīdus un izrēķināšanās, kas varētu kaitēt kopīgajam mērķim.

Mēnesis sākas ar dziļu iedziļināšanos tēmās, kas saistītas ar Skorpionu personīgi: ķermenis, tēls, sevis prezentācija, ambīcijas. Jūs varat un vajadzētu veltīt sev vairāk laika nekā parasti. Ir labi savest līdzsvarā un līdzsvarā sevi un savu enerģiju. Tu esi dzimšanas dienas puika, sākas tavs personīgais gads, satiec viņu ar smaidu uz lūpām!

Strēlnieks

“Mums ir jāatpūšas un jāpārslēdzas uz pozitīvo!” – Andžela Pērla novembrī konsultē Strēlnieku. Veltiet laiku, lai dotos nelielā ceļojumā. Un, ja tas neizdodas, vienkārši veltiet laiku sev: noskatieties filmu, nogulieties dīvānā pēc sirds patikas vai dodieties uz masāžu. Tas atslābinās prātu un ķermeni un piepildīs ar jauniem spēkiem.

Kāds no apkārtējās vides sniegs vērtīgus padomus, kas ļoti palīdzēs. Būs nozīmīgi panākumi darbā vai vērtīga sadarbība, kas vēlāk nesīs labu materiālo bagātību. Iespējamās grūtniecības ziņas.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀS LAPPUSĒS!