2022. gada NOVEMBRA Taro kāršu prognoze katrai Zodiaka zīmei

Vēži

“Ir pienācis laiks mosties un pieņemt svarīgu lēmumu!” saka Andžela Pērla Nebaidieties un drosmīgi ejiet uz priekšu, jums izdosies. Šis ir labākais laiks, lai paplašinātu savu redzesloku.

No mēneša otrās puses laiks jāvelta radošumam vai personīgiem projektiem. Tajos varēsi labāk realizēt savu potenciālu. Centieties ne ar vienu nedalīties savos plānos!

Lauva

Novembrī šīs zīmes pārstāvjiem jābūt gataviem statusa maiņai. Tam vajadzētu notikt mēneša otrajā pusē. Ar jaunu amatu nāks jaunas ambīcijas un vēlmes.

Labvēlīgi ir sākt apmācību vai spert soļus sava biznesa atvēršanai. Tajā pašā laikā ir svarīgi pastāstīt pasaulei par savu lēmumu un darbībām. Apkārtējie jums palīdzēs jūsu centienos.

Jaunava

Jaunavas sagaida notikumiem bagāts mēnesis. Pat atpūta būs enerģijas piepildīta. Risinot problēmas, nedariet visu saviem spēkiem, ja iespējams, meklējiet padomu pie citiem speciālistiem. Ar finansēm viss izdosies vislabākajā veidā.

Novembrī šīs zīmes pārstāvji jutīsies apņēmīgāki nekā jebkad agrāk. Jaunava stingri ticēs savu plānu un plānu ticamībai, un nekas nevar likt viņai mainīt savas domas.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀS LAPPUSĒS!