2022. gada NOVEMBRA Taro kāršu prognoze katrai Zodiaka zīmei

Cerēsim uz Taro prognozi 2022. gada novembrim no Andželas Pērlas. Šī taro lasītāja un ezotēriķe noteikti zina savu biznesu. Viņas padoms ir palīdzējis man un maniem draugiem un ģimenei vairāk nekā vienu reizi. “Dzīve kļūst labāka!” viņa saka savās prognozēs. Es gribētu tam ticēt. Ne velti saka, ja ticēsi, tad piepildīsies!

TARO PROGNOZE 2022. GADA NOVEMBRIM

Auns

Daudzi Auni novembrī sasniegs ievērojamu progresu sava materiālā mērķa sasniegšanā. Tas attieksies uz ietaupījumiem vai svarīgiem pirkumiem. Var pienākt nauda, ​​kuru ilgi gaidījāt. Uzmanības centrā būs jautājumi, kas saistīti ar finansēm.

Vīrietis (partneris) aktīvi iesaistīsies Auna lietās. Nebēdājies ja viss nenotiek pēc plāna, atcerieties, ka visam ir savs laiks. Mēneša beigās iespējamas ziņas par grūtniecību.

Vērsis

Laimes rata karte norāda uz jaunām iespējām. Lietas izvērtīsies kā pulkstenis: viegli un veiksmīgi. Iespējamas negaidītas ziņas, kas sagādās daudz prieka.

Šis ir piemērots periods, lai dotos ceļojumā vai sāktu mācīties. Tas radīs pilnības un laimes stāvokli. Veselība nepievils!

Dvīņi

Ģimenē un darbā viss būs stabili labi tas nevar nepriecēt. Arī beidzot būs drošības un komforta stāvoklis. Tas viss labvēlīgi ietekmēs pašsajūtu.

Novembra beigās Dvīņiem būs palielināts finansiālais slogs, tāpēc neplāno pārmērības. Tas palīdzēs segt pēkšņi radušās finansiālās saistības.

PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀS LAPPUSĒS!